Fashion for Business

Imaginea ta este prima carte de vizita pe care o prezinti in mediul profesional. Chiar daca se intampla uneori ca prima impresie sa fie una inselatoare puterea imaginii in afaceri nu trebuie subestimata. Utilizata responsabil poate deschide multe usi si poate crea oportunitati care intr-un alt context ar fi putut trece pe langa noi neobservate. Invata cum sa te prezinti si cum sa-ti folosesti amprenta stilului personal pentru a-ti pune in valoare profesionalismul, increderea si brandul personal.

Data:

Locatie: Hotel Howard Johnson, Sala Platinum

Program

09:00-10:00 Inregistrarea participantilor

10:00- 11:30 Sesiunea 1:Puterea imaginii in afaceri
Brandul personal reprezinta suma valorilor, abilitatilor si actiunilor care sunt iti sunt asociate. Este alter ego-ul tau in mediul de afaceri si are capacitatea de a influenta modul in care esti perceput de catre cei din jurul tau. Un brand personal puternic poate transforma aceasta perceptie in oportunitate.

Imaginea pe care o prezinti conteaza enorm in construirea brandului personal. Este cea care poate face diferenta intre succes si esec.

Afla de la cei mai buni specialisti care sunt secretele afacerilor cu stil si cum imaginea ta va ajuta la construirea unui brand personal puternic.

SPEAKERI:
Teodora Migdalovici, fondator MEALCHEMY.COM si Ambasador Cannes Lions in Romania
Andreia Urzica, PR Manager H&M
Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing, Avon Romania
Mirela Bucovicean, Fondator Molecule – F
Ana-Maria Luiza Hudea, Country Manager Vicomte A. pentru Romania

11:30-12:00 Pauza de cafea

12:00- 13:30 Sesiunea 2: Fashion Up 4 Business!
In viata de zi cu zi dar si in afaceri, prima impresie conteaza enorm. Te-ai intrebat vreodata care este stilul potrivit la birou sau daca imaginea ta este in concordanta cu mesajul si profesionalismul pe care vrei sa le transmiti celor din jur?

Imaginea este prima carte de vizita pe care o aratam unui potential partener de afaceri. Este important sa ne placa ceea ce purtam, dar este esential sa intelegem ceea ce ne vine bine cu adevarat si ce este potrivit sa adoptam ca tinuta nu doar intr-o anumita situatie sau la un anumit moment ci si in viata profesionala de zi cu zi.

SPEAKERI:

Loredana Ionel, Head of Business Development, Ipsos Research
Maurice Munteanu, Fashion Editor Elle & blogger
Lena Criveanu, designer
Ana Morodan, Personal Style Adviser & Fashion Blogger
Mihai Irimia, coordonator, MenStyleGuide.com
Andrei Calagiu, coordonator, MenStyleGuide.com


13:30-14:30 Pauza de masa

14:30- 16:00  Workshop: Dress to success
Impactul vizual al imaginii personale
Este important sa ne placa ceea ce purtam, dar este esential sa intelegem ceea ce ne vine bine cu adevarat. In acest workshop va propun sa discutam despre rolul proportiilor si al culorilor in alegerea tinutelor, pornind de la câteva studii de caz. Vom gasi impreuna raspunsurile la intrebari de genul: “ Cum sa folosesc culorile astfel incat sa ma pun in evidenta?”; “ Care sunt croielile si lungimile potrivite siluetei mele?”; “ Cum sa aleg imprimeul potrivit cu inaltimea si silueta mea?” sau “Cum sa profit de punctele forte ale corpului meu pentru un impact vizual maxim?”
Workshop sustinut de catre Daniela Caia, Fashion consultant

14:30- 16:00  Workshop: Make-up 4 business powered by AVON
Frumusetea inseamna atitudine iar uneori cu foarte putin poti obtine foarte mult. Machiajul este doar o forma de a da un plus de stralucire si incredere in farmecul personal. Afla cum sa folosesti corect  machiajul pentru a-ti pune in valoare trasaturile si personalitatea.
Workshop sustinut de Carmen Dinca, make-up artist AVON Romania

 

 

Organizatori

Biz

Sponsori

AVON
H&m
Vicomte A
REDD
Tassimo
coca-cola
paul

Parteneri media

cosmopolitan
imedia
ejobs
Iqads
Manager Express
Cariere
Diva Hair
ziare.com
business24

Prezenta online sustinuta de:

Digital Star