Summit regional despre retelele sociale si strategii de marketing prin social media

Social media a schimbat fundamental interactiunea dintre consumatori si branduri. S-au multiplicat publicurile, s-a accelerat viteza de comunicare si propagare. Social media face acum parte din viata oricarui brand, fie ca si-a construit deja un plan, fie abia acum descifreaza misterele comunicarii digitale.

Locatie: Hotel City Plaza, Cluj

Inscrie-te pentru Social Media Summit Cluj

Social Media Summit Cluj

Social media a schimbat viteza cu care comunicam, canalele pe care le utilizam si a multiplicat publicurile carora ne adresam. A devenit parte integranta din ADN-ul brandurilor noastre. Care sunt provocarile marketerilor in epoca brandurilor sociale? Ce inseamna marketing 3.0? Ce defineste noul univers al comunicarii? Ce genereaza interactiune relevanta si pe termen lung cu consumatorii?

A patra editie a Social Media Summit Cluj prezinta tendintele momentului in social media marketing exemplificate si analizate, raportandu-le la contextul pietei romanesti. Companiile care au realizat unele dintre cele mai recente campanii in social media vor prezenta stategia si mecanismele din spate si rezultatele pe care le-au inregistrat. Summitul rezerva si o surpiza oamenilor de marketing si branding si social media in premiera in Cluj un training inovator Gamification.

Dintre speakeri

 • Cristian Manafu

  Cristian Manafuwww.manafu.ro

 • Anca Nuta

  Anca NutaHead of Identity & Communication
  UniCredit Tiriac Bank

 • Iulian Padurariu

  Iulian PadurariuMARKS

 • Mugur Patrascu

  Mugur PatrascuOwner
  iLeo

 • Cristian China- Birta

  Cristian China- Birtawww.chinezu.eu

 • Marta Usurelu

  Marta UsureluRedactor- Sef
  Revista Biz

 •  

Organizator

Biz

Sponsori

Staropramen
Romtelecom
Cosmote
Unicredit

Prezenta online sustinuta de:

Digital Star