Self management coaching

Ce este self management coaching? Self-management coaching este programul de auto-dezvoltare autentică și durabilă a sinelui în vederea maximizării performanței personale și profesionale. Self-management coaching constă în cunoașterea și utilizarea frecventă și riguroasă a instrumentelor și tehnicilor de antrenare constantă și de conducere eficace și eficientă a sinelui.

Data: 18 Februarie 2014

Locatie: Hotel Howard Johnson, Bucureşti

Atelier experimental de “reinventare” a sinelui, de antrenare și management a sinelui. Cunoașterea și experimentarea metodelor de dezvoltare autentică și durabilă a stimei de sine. Construirea proiectului personal de dezvoltare a sinelui – EU².

Vino să vorbim despre autorespect, autoapreciere şi auto-acceptare. Vino să ne antrenăm pentru un management eficace și eficient a sinelui, pentru a ne îmbunătăți semnificativ calitatea relațiilor cu ceilalți, performanța în muncă, pentru a aduce mai multă bucurie și frumos în viața noastră.

Managementul sinelui (self-management) și stima de sine

Stima de sine, ca rezultat sintetic al managementului sinelui, se referă la măsura în care eu mă prețuiesc, mă apreciez, iar imaginea de sine ține de modul în care eu mă văd, mă percep, gândesc despre mine. Stima de sine cuprinde toate simțămintele și credințele despre noi înșine, incluzând toate succesele și insuccesele din trecut. Astfel, stima de sine autentică, reală, ține de realizările din trecut și este dificil ca toată lumea să aibă astfel de împliniri demne de admiratia celorlalti. Cu imaginea de sine, lucrurile sunt mai simple, aceasta incluzând tot ceea ce gândim despre noi, părerea noastră despre noi înșine, despre cine suntem acum, dar și cine am putea fi ca potențial.

Stima de sine nu este o constantă, ci fluctuează, situându-se la un nivel înalt sau scăzut în funcție de realizări, de succesele sau insuccesele obținute. Self-management coaching ne propune modalități concrete prin care putem interveni asupra fluctuațiilor stimei de sine.

Ideal este ca atât imaginea de sine, cât și stima de sine să fie la un nivel pozitiv, înalt și relativ apropiat. Este situația în care demonstrăm încredere în sine și prețuire de sine, demnitate, autorespect, o atitudine constructivă matură prin asumarea libertății și responsabilității. Self-management coaching ne propunem intrumente manageriale de diagnoză și de creștere a sinelui în vederea maximizării performanței personale și profesionale.


Workshop sustinut de:

 • Dorin Bodea

  Dorin BodeaSenior Consultant & General Manager
  Result Development

  Dorin Bodea conduce din 2006 compania de consultanta in management si vanzari Result Development. In ultimii 14 ani, a construit proiecte integrate de dezvoltare in management si vanzari, care combina partea de cercetare si consultanta cu partea de invatare (training si coaching). A oferit consultanta si a sustinut programe de training si coaching pentru companii intre care: Hewlett-Packard, Eurolines, Orange, Franke, ABB, Schachermayer, Candy-Hoover, JTI, Gadagroup, Humanitas, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei etc. Este licentiat in sociologie si psihologie si are un master in managementul administrarii afacerilor si managementul vanzarilor. Este doctor in economie la Institutul National de Cercetari Economice din cadrul Academiei Romane cu specializarea in management. Este autorul mai multor articole, studii si cercetari in management, vanzari si resurse umane. In ultimii ani, Dorin Bodea a publicat trei carti inovatoare: “Romanii, un viitor previzibil?”, “Valorile angajatilor romani” si “Impactul comportamentului conducerii asupra performantelor companiilor”.

 • Vintila Mihailescu

  Vintila Mihailescusociolog si antropolog

  Vintila Mihailescu este profesor de antropologie si directorul Scolii Doctorale din SNSPA. Intre 2005-2010 a fost directorul general al Muzeului Taranului Roman iar din 1998 sustine o rubrica permanenta in Dilema Veche. A fost general manager in opt proiecte europene. In ultimii ani a sustinut conferinte si workshop-uri pentru companii printre care P&G, Renault, Alico, Société Générale, Wienerberger etc.

 •  

Organizatori

Biz
Result

Parteneri media

9am
wall-street
Business Woman
Cariere
Manager Express
Gandeste pozitiv
business24
ziare.com
Bestjobs
LN
catalog de cursuri
IBR
Best Communities
Mastermind Communication

Prezenta online sustinuta de:

Digital Star