Slide background

Intelege.convinge.vinde.

neuro

marketing

conferinta sustinuta de
dr. christophe morin,
fondatorul sales brain,
neuromarketing expert

26 septembrie 2014, bucuresti

Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Slide background

CUM SA AJUNGI LA ADEVARATUL

FACTOR DE DECIZIE

din mintea consumatorului potential

Primul si singurul model stiintific

de neuromarketing din lume

Audienta

Workshop-ul se adreseaza specialistilor in marketing, comunicare, PR, vanzari cat si directorilor executivi, CEO, directorilor de Vanzari si Marketing, Product development si Business Development etc.

Speaker

Dr. Christophe Morin- CEO and co-founder, SalesBrain

Peste 30 de ani de experienta in management si psihologia consumatorului

De ce sa participi?

Indiferent de nivelul tau de experienta in marketing sau vanzari, de la aceasta prezentare vei pleca cu o modalitate de a vinde mai rapid, mai usor si mai previzibil.

NEUROMARKETING


Stiinta luarii deciziilor

CE ESTE NEUROMARKETINGUL?

In conditiile in care un consumator obisnuit este bombardat in medie cu circa 10.000 de mesaje de vanzari pe zi, oare cate dintre ele ajung la acea parte a creierului care ia decizia de cumparare? Neuromarketingul combina neurologia cu marketingul pentru a tinti exact acea parte a creierului responsabila pentru luarea deciziilor de cumparare: creierul reptilian. Aceasta noua stiinta te va ajuta sa creezi mesaje pe care clientii tai in sfarsit le vor observa, intelege, aminti si le vor pune deasupra celor ale competitorilor tai! Prezentarea lui Christophe asigura un succes garantat deoarece este ancorata in cercetari stiintifice solide. Este noua si atragatoare. Este antrenanta si livreaza rezultate concrete.

Vezi programul evenimentului NeuroMarketing

Organizator

Sponsori

Parteneri media