Speakeri

Radu Atanasiu

Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania

Radu Atanasiu este Adjunct Lecturer la Maastricht School of Management Romania si titular al cursului de Critical Thinking. Radu a urmat mai multe trasee profesionale si a realizat proiecte de succes in diverse industrii. Pe langa jobul de profesor la MSMRo, Radu gestioneaza propria afacere in domeniul imobiliar si este implicat activ, in calitate de angel investor, in dezvoltarea unora dintre cele mai promitatoare start-up-uri, aflandu-se in permanenta in cautarea unor noi oportunitati.

Catalin Tenita

Catalin Tenita

Fondator si CEO, TreeWorks

Catalin Tenita este un antreprenor cu o experienta in domeniul online. De-a lungu timpului s-a ocupat de dezvoltarea a numeroase proiecte online, lansate atat pentru piata romaneasca, cat si pentru piete straine precum Statele Unite si Japonia. Din 2000 pana in 2002 a lucrat la Neogen (Rogenerator) in calitate de Business Development Manager. In 2002 a fondat compania Treeworks, iar in 2007, TreeWorks a lansat ZeList, un top al blogosferei romanesti.

Alexandru Paius

Alexandru Paius

Senior Partner, IMAGE PR

Alexandru Paius este unul dintre cei mai experimentati profesionisti ai industriei de PR din Romania. Absolvent al Academiei de Studii Economic, si-a inceput cariera ca jurnalist pe pozitia de redactor-sef al departamentului economic al agentiei de presa Mediafax. Apoi a pus bazele departamentului de comunicare al Mobil Rom (actualmente Orange), ocupand functia de PR Leader in cadrul companiei. De 17 ani conduce IMAGE PR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice de pe piata romaneasca.

Anca Nuta

Anca Nuta

Head of Identity & Communication, UniCredit Tiriac Bank Romania

Absolventa a Facultatii de Drept si a unui EMBA la Berlin School of Creative Leadership, Anca lucreaza de 12 ani in cadrul bancii si este in prezent Director al Departamentului de identitate si comunicare al UniCredit Tiriac Bank, coordonand activitatile de comunicare, evenimente si parteneriate corporate, brand management & corporate marketing si corporate sustainability.

Radu Tanase

Radu Tanase

Co-proprietar Calif

Absolvent de Drept, fara insa sa fi practicat vreo zi meseria pentru care s-a pregatit in facultate, Radu Tanase, actualmente co-proprietar a trei kebab boutique-uri si a unui centru de productie, alaturi de Bogdan Jantea si de Alexandru Stoichitoiu, a lucrat timp de mai multi ani in industria ceasurilor. In timp, deprinzand aptitudini de vanzari, domeniu de care s-a simtit atras inca din prima zi de munca, a fost avansat Sales Coordinator, Sales Manager si Brand Manager pentru marci de renume precum Swatch si Calvin Klein.

Liviu David

Liviu David

Creative Director, Next Advertising

Copywriter (1995-1999) si apoi director de creatie la D’Arcy (1999-2003). Interactive designer si apoi art director la Ogilvy Interactive Sydney (2005-2006). Din 2006, este director de creatie la Next Advertising. Co-autor al primelor lucrari romanesti premiate international (Golden Drum, 1998), finalist si castigator in festivaluri nationale si internationale de publicitate - Golden Drum, Cresta Awards, New York Festivals, Low Budget Festival Rome, The International GSM Congress, ADOR.

Mugur Patrascu

Mugur Patrascu

Managing Partner, iLeo

Mugur Patrascu este Managing Partner la iLeo, una dintre primele agentii de comunicare digitale, care astazi lucreaza pentru 30 de branduri cu o echipa de 25 oameni, si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Are 12 ani de experienta in domeniul comunicarii, dintre care 9 ani in digital. Dupa cativa ani petrecuti in televiziune, Mugur si-a inceput cariera in publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett si Grey, unde a condus regional comunicarea pe contul KENT

Cristian Manafu

Cristian Manafu

www.manafu.ro

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Victor Kapra

Victor Kapra

Jurnalist Freelancer si consultant social media

Victor Kapra scrie pe teme de tehnologie de mai bine de 14 ani. A lucrat ca editor la Mediafax, intre 1999-2005 a fost redactor sef adjunct la Ziarul Financiar, iar intre 2005si 2008, a fost redactor sef al revistei, go4it!, care ulterior s-a trasformat in proiectul online omonim. Din 2006 este jurnalist freelancer pe platforma online www.victorkapra.ro si din 2008 consultant online si social media.

Bogdan Dragotoiu

Bogdan Dragotoiu

Sales & Marketing Manager TNT Romania

Bogdan Dragotoiu este Sales & Marketing Manager TNT Romania din aprilie 2013, dupa un parcurs de 14 ani in TNT. A ocupat succesiv pozitii de coordonare in domeniul vanzari si dezvoltare pe zona de vest a tarii, iar in 2006 a gestionat cu succes centralizarea tuturor activitatilor de Customer Service din Romania in Contact Center-ul din Bucuresti, devenind Customer Service Manager. Bogdan Dragotoiu este absolvent al multor cursuri de management, marketing, customer relations si detine Diploma in Management, Open University, Marea Britanie.

Alexandru Printz

Alexandru Printz

Chief Comercial Officer, Shoppy

Alex este fondatorul uneia dintre primele companii de consultanta dedicata implementarii de sisteme CRM si automatizare vanzari in companiile din domeniul financiar din Romania. Experienta internationala si colaborarile cu companii de renume de pe piata, alaturi de absolvirea a doua programe de tip E-MBA, il pozitioneaza intr-un membru de valoare al echipei Shoppy.

Cezar Garbea

Cezar Garbea

Marketing Manager Jack Daniel’s, Finlandia & Developing Brands

Si-a început cariera in marketing în 2007, in cadrul producatorului de lactate Friesland Foods (în prezent FrieslandCampina), unde a activat timp de un an. În perioada 2008-2010 a ocupat pozitia de Junior Brand Manager în cadrul gigantului din industria bunurilor de larg consum Procter & Gamble, iar apoi mai putin de un an a fost Brand Executive al mărcilor Dunhill si Vogue în cadrul producatorului de tigari British American Tobacco. A fost timp de doi ani Brand Manager al produselor Garnier din portofoliul L’Oreal, apoi Brand Manager al whisky-ului Jack Daniel’s, iar la momentul actual este Marketing Manager Jack Daniel’s, Finlandia & Developing Brands.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

Head of Facebook Dept., Spada

Din martie 2013, Alexandru Negrea coordoneaza departamentul de Facebook Marketing in cadrul agentiei Spada. Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. Este trainer in cadrul Social Media School, platforma de training-uri pe care a lansat-o impreuna cu Andrei Rosca in 2012. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR.

Cristian China Birta

Cristian China Birta

Cristianchinabirta.ro

Cristian China Birta scrie pe chinezu.eu (cristianchinabirta.ro) din octombrie 2007. Din 2012 este asociat cu Vlad Dulea în Blogal Initiative SRL, care inseamna mai multe proiecte printre care: sportlocal.ro (din 2008), politicalocala.ro (din 2009), maramureseni.ro (din 2010), blogdebere.ro (din 2011), BlogalInitiative.ro (din 2011), blog de fotografie.ro si blog de cinema.ro

  Cristian Munteanu

Cristian Munteanu

CEO, Qalendra

Licentiat in Litere la Universitatea din Bucuresti. Din anul 2 de facultate jurnalist la Dilema. Apoi 14 ani in publicitate: copywriter la D’Arcy, director de creatie TBWA Central Eastern Europe si CEO TBWA Bucuresti. In 2013 renunta la cariera in publicitate si fondeaza Qalendra - start-up de travel incubat de Hub:raum, acceleratorul de business al Deutsche Telekom.